Másfél millió forint gyűlt össze a kis Kiara gyógyulásáért

A siófoki Császár Tamás által indított facebookos képárverésen 1,3 millió, a helyi Gyerekerdő Egyesület mézeskalácsváros-licitjén 196 ezer forint gyűlt össze a siófoki Hauszgénusz Kiara külföldi gyógykezelésére.
Ahogyan megírtuk, a kislány daganatos betegségét többször kezelték, több műtéten átesett, majd csontvelő- és őssejt-transzplantáción is. A család most a kölni klinika visszajelzését várja, hogy vállalják-e Kiara kinti protonsugár-kezelését, s ehhez van szükségük pénzre. 

A Kálmán Imre Kulturális Központban megtekinthető mézeskalács vasútállomásra, városházára, víztoronyra, iskolákra, óvodákra és más siófoki középületekre a „Mézeskalácsváros Siófok 2016” Facebook-oldalon lehetett licitálni. Az árverés lezárult, s az egyesület közlése szerint kevés híján 200 ezer forint gyűlt össze.

Császár Tamás is létrehozott egy Facebook-oldalt „Művészet a mosolyért” címmel, ezen képeket, festményeket lehetett megvásárolni karácsonyi ajándékul, s ilyen módon alig több, mint egy hónap alatt jött össze az adakozókedvű siófokiaknak és nem siófokiaknak köszönhetően az egymillió forintot is jócskán elkerülő összeg.

Megosztás a Google Pluson

1 megjegyzés:

Shown Pablo ATM írta...

Professzionális vagyok mindenféle hackelési szolgáltatásban, ami elvezet egy üres ATM-kártya kiállításához mindenkinek és komoly gondolkodású embernek. Hackelek, az ATM-kártyák értékének értéke 500.000 dollár összeget tesz ki az Egyesült Államok dollárban. Ezzel a kártyával a napi 3500 dolláros összeget visszavonhatja, amíg ki nem fizeti az összes összeget, és ezt a kártyát klónozták és hackelték oly módon, hogy soha nem fogják elkapni a használat során. További információért kérjük, írjon nekünk: fastatmhackers@gmail.com VAGY Hívás / WhatsApp: +16626183756

Powered by Jasper Roberts - Blog