RÁKÓCZI: BÚCSÚ A MAGYAR KUPÁTÓL

Hiába küzdött jól, hazai pályán végül el kellett könyvelnie az 1-0-s vereséget a Kaposvári Rákóczinak az egy osztállyal feljebb játszó Swietelsky-Soproni VSE ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcadik fordulójában.

A kaposvári együttesben, akárcsak az elmúlt kupameccseken, ezúttal is azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik a bajnokságban kevesebb szerephez jutnak. A Cseri úti pályán megvívott találkozón nem alakult ki sok gólszerzési lehetőség a soproniak előtt, azonban mindjárt az első komolyabb helyzetüket gólra váltották. A 22. percben Kapacina beadásáról középen többen is lemaradtak, ám a labda így is utat talált a hosszú sarokba

A folytatásban a somogyi zöld-fehérek fölényben játszottak, Márton András és Nagy Krisztián előtt is adódott gólszerzési lehetőség, az egyenlítés azonban nem jött össze. A vendégek így a legjobb 16 közé jutottak, a Rákóczi pedig elbúcsúzott a sorozattól.

Waltner Róbert: Bár kikaptunk, az egész mérkőzésen jobban játszottunk és jobban akartuk a győzelmet. A gól előtt kicsit fegyelmezetlenek voltunk, ami megbosszulta magát. Ami pozitívum, hogy minden pályára lépő játékos az utolsó sípszóig küzdött azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. Nem örülünk a vereségnek, de így ki lehet kapni.

Supka Attila: A továbbjutás volt a célunk, amit el is értünk. Kicsit nagyobb koncentráció kellett volna a csapatom részéről, hogy előbb eldöntsük a mérkőzést. A kaposvári fiatalok megnehezítették a dolgunkat, nagyon lelkesen játszottak. Bízunk abban, hogy közülük jó párat látunk majd magasabb osztályban játszani.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog