Házi László állásába került az Ajka elleni vereség

A szombati, Ajka elleni 3–1-es hazai vereség után a Kaposvári Rákóczi FC vezetése megköszönte Házi László edző munkáját. A 2016-os év két bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzésén Waltner Róbert és Konrád László irányítja majd az együttest. A cél nem változott: a kaposváriak továbbra is szeretnének feljutni az NB II-be.

Az NB III Nyugati csoportjában újonc kaposváriak nem titkoltan a feljutás reményében vágtak neki a küzdelmeknek, és 16 mérkőzésen 35 pontot gyűjtve a tabella harmadik helyén állnak. A listavezető Érd 42, a Győri ETO pedig 36 pontot szerzett eddig. A Rákóczi 11 meccset nyert és három alkalommal szenvedett vereséget: idegenben, Érden és Hévízen, legutóbb pedig hazai környezetben, az Ajka ellen.

A klubvezetés közleménye szerint a további fejlődés és a magasabb célok elérése érdekében új impulzusokra van szüksége a csapatnak, ezért döntöttek a váltás mellett. Házi Lászlónak ezúton is szeretnék megköszönni az eddig elvégzett munkát, és hangsúlyozzák: a szakember továbbra is a Rákóczi-család tagja marad, mint kapusedző, és elsősorban az utánpótlásban számítanak majd rá.
A cél továbbra is a feljutás, és amíg megtalálják az új vezetőedzőt, addig a korábbi válogatott támadó, a jelenleg a Bene akadémián eredményesen dolgozó Waltner Róbert és a tapasztalt Konrád László irányítja majd az együttest. A csapatra még három tétmérkőzés vár ebben az évben: a bajnokságban a Gyirmót II. és a Győr lesz az ellenfél idegenben, a Magyar Kupa következő körében pedig az NB II-es Sopront fogadja majd a Rákóczi.
A tervek szerint a téli szünetben további változások várhatóak a csapat háza táján.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog