A Fino - Dunaferr találkozóval indul a férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának második köre szombaton 17 órától a kaposvári városi sportcsarnokban.

A rekordbajnok somogyiak az új évad első fordulójában, éppen a dunaújvárosiak otthonában szenvedték el egyetlen vereségüket, így hazai környezetben mindenképpen szeretnének visszavágni ellenfelüknek. A fiatal Duna-partiak 18 pontjukkal az ötödik helyen állnak, míg a Demeter-legénység 27 ponttal vezeti a tabellát.
- Eddig úgy alakult az alapszakasz, ahogy arra számítottunk - mondta honlapunknak a Fino mestere, Demeter György. - Több, nagyon szoros mérkőzést vívtak egymással az élcsapatok. A Pénzügyőr igazolta hírnevét, a Kazincbarcika ugyan eddig valamivel visszafogottabb volt, de nagyon jó a játékosanyaga. A folytatás sem lesz könnyebb, de mi szeretnénk megőrizni a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezésünket. 

A kaposvári együttes tagjai közül Szabó Bence felépült betegségéből, így mindenki harcra kész. A holnapi találkozóra ingyenes a belépés.


Szerző: Orosz Ferenc