Lezárultak a közelmúltban zajlott legjelentősebb útfelújítások, átadták a 65-ös és a 7-es főút felújított szakaszait, valamint a Ságvár és Ádánd közötti összekötő utat.
Siófokon és térségében a közelmúltban több útfelújítás is zajlott a közlekedésbiztonság javítása érdekében, 1,2 milliárd forint összegű hazai forrásból újult meg többek között a 65-ös és a 7-es főút, valamint a Ságvár és Ádánd közötti összekötő út.

- Mindamellett, hogy a költségvetési fegyelmet tartja az ország, egyre több hazai forrás felhasználására nyílik lehetőség. Többek között olyan fejlesztésekre, mint ez a közlekedési infrastruktúra fejlesztési csomag is volt. 

Ebből 1,2 milliárd forintot sikerült elérnünk a térségünkben, amelyből elsősorban főutak, a 65-ös és a 7-es főút különböző szakaszai, illetve többek közt a szintén régóta várt Ságvár és Ádánd közötti összekötő út felújítása is megtörténhetett. Jók az előjelzéseink, hiszen a különféle Európai Uniós és hazai forrásokat jól kihasználva, ezekért hatékonyan lobbizva még számos útfejlesztésre, útberuházásra nyílik lehetőség – mondta el a 65-ös és 7-es út siófoki belterületi csomópontjában tartott átadón Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.